Yritys ja arvot

Vakuutusverkko tarjoaa ammattimaista, riippumatonta ja puolueetonta asiantuntija apua yksilöllisiin vakuutusterpeisiin liittyen vakuutusten kilpailutukseen ja hallinnointiin. Toisin kuin vakuutusyhtiöt, me emme keskity toiminnassamme tuotteiden myymiseen, vaan meille asiakkaan etu on ensisijainen tekijä kaikessa toiminnassamme.

~

Luottamuksellisuus

Vakuutusverkon pääperiaatteita on luottamuksellinen asiakassuhde. Toimintaamme ohjaa asiakkaan etu eikä vakuutusyhtiöitten etu. Antamalla asioiden hoidon vakuutusverkolle voit luottaa suosittelun ratkaisun olevan juuri oikea ja paras teidän yrityksen tarpeisiin. Vakuutusmeklarin neuvot ovat aina vakuutusyhtiöistä riippumattomia, joten suositellut ratkaisut palvelevat parhaalla tavalla sinun etujasi.

Neuvonanto

Vakuutusverkon meklarit ovat viranomaisen (FIVA) arvioinnin läpäisseitä vakuutusalan ammattilaisia. Vakuutusmeklarimme toimivat henkilökohtaisina vakuutusalan neuvonantajinasi. Meklarin suositukset ovat aina riippumattomia ja puolueettomia. Vakuutusverkon meklareiden lähtökohtana on palvella vain asiakkaan etuja.

w

Joustavuus

Useimmat yritykset haluavat tavata vakuutusmeklarin henkilökohtaisesti keskusteltaessa vakuutusratkaisuistaan. Vakuutusverkon kanssa voit asioida joko kasvotusten, puhelimitse tai sähköpostitse. Vakuutusmeklarin kanssa yhteydenpito voi siis tapahtua juuri siten tai silloin kuin asiakas haluaa.

Vakuutusverkko on joustava, riippumaton ja asiakkaan etua luottamuksellisesti ajava neuvonantaja.

Yhteistyökumppanit:

MK Meklarikeskus
TH-Meklarit
J&T Broker House
Lakiasiaintoimisto Asko Haavikko
Motixia
Gamla Consulting
Odum
BPM-Palvelut
Kari Simonen Palvelut
Juricon
PK Safety and Rescue Services

Ota yhteyttä

15 + 15 =

Kerro tilanteesi ja rakennamme yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelupaketin - voit täyttää niin paljon tai vähän tietoja kuin haluat!

Asiakaspalvelu

Puh. 010 320 9241