Työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelma

Työelämän laatu näkyy tuottavuudessa

Henkilöstötuottavuutta kehittämällä saadaan mitattavissa olevia taloudellisia hyötyjä. Kehittämisellä voidaan vähentää organisaatiossa esiintyvää sähläystä ja hukkaa, jolloin tehollisten työtuntien osuus kasvaa. Kun samalla henkilöstömäärällä tehdään enemmän liikevaihtoa, tuottavuus paranee ja heikentyneestä työkyvystä aiheutuvat kustannukset pienenevät.

Tutkimusten mukaan liiketoiminnan parantumisen tuomat taloudelliset hyödyt ovat usein kymmenkertaiset verrattuna kustannussäästöihin. Valitaan kattavasta palvelukokonaisuudesta yrityksellenne sopiva kokonaisuus.

Työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelmamme avulla sairauspoissaolot vähenevät ja työhyvinvoinnin palvelukustannukset laskevat. Henkilöstö voi paremmin ja työyhteisöt aktivoituvat työn kehittämiseen. Vakuutusten kilpailutuksen ja hallinnoin myötä säästät merkittävästi vakuutusmaksuissa ja asiantuntevalla avullamme kehität yhteistyötä tilaajaorganisaatioiden kanssa.

Henkilöstövalmennus

Yritysjohdon, esimiesten ja työyhteisöjen valmennusohjelmat ovat tuottava investointi tulevaisuuteen. Esimerkkejä valmennusteemoista ovat:

  • Muutoskyky ja muutoksen johtaminen
  • Stressi ja kriisit työhyvinvoinnin uhkana
  • Vuorovaikutus ja viestintä, tehokas tiimi
  • QWL-valmennus
  • Parempaan kuntoon – keho ja mieli
  • Työhyvinvointitapahtumat ja teemapäivät

QWL – Quality of Working Life

QWL muuttaa työelämän laadun euroiksi henkilöstövoimavarojen tuotantofunktion avulla. QWL-indeksi kootaan taloustiedoista, henkilöstötiedoista, sekä työelämän laadun mittareista. QWL kertoo henkilöstöinvestoinnin tuottavuuden pitkälle tulevaisuuteen ja antaa suuntaviivat pitkäjänteiseen henkilöstön-, ja työn kehittämiseen.

Työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden käsikirja

Tarjoamme yrityksellesi verkkopohjaisen työhyvinvoinnin, työturvallisuuden ja riskienhallinnan käsikirjan johdon ja koko henkilöstön käyttöön. Käsikirja dokumentoi henkilöstöhallinnon, työterveyshuollon ja työsuojelun toiminnan sekä työyhteisöjen kehittämisen yksiin kansiin.

Yhdessä tuloskuntoon!

Työhyvinvointi syntyy työn sujumisesta – työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelmamme auttaa yritystäsi kokonaisvaltaisesti lukuisin eri tavoin:

Yrityksen liiketoiminnan tukeminen

Yritys, johto ja henkilöstö voivat keskittyä liiketoimintaan ja sen kehittämiseen, kun työhyvinvoinnin ja turvallisuuden lakisääteiset velvoitteet ovat hyvin hoidettu ja dokumentoitu.

Työturvallisuuden kehittäminen

Systemaattinen ja jatkuva työturvallisuuden kehittäminen ja arviointi luovat hyvän pohjan työhyvinvoinnille. Asiantuntijaryhmäme auttaa tarvittaessa.

Työhyvinvoinnin edistäminen

Työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelmamme kokoaa lakisääteiset työhyvinvointipalvelut, esimiestyön, sekä työyhteisöjen toiminnan yhdeksi työhyvinvointia ja liiketoimintaa kehittäväksi kokonaisuudeksi.

Alihankintaverkostojen laadunhallinta

Työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelmamme vastaa tilaajavastuulain haasteisiin ja on yrityksen käyntikortti eri tilaajaorganisaatioille.

Vakuutusturvan optimointi

Vakuutusturvan optimointi on tärkeä osa palveluamme. Vakuutusten kilpailuttamisen ja hallinnoinnin avulla säästät vakuutusmaksuissa ja mahdolliset korvauskäsittelyt sujuvat aikaisempaa helpommin.

Tuloshakuista kumppanuutta

Kaikki työhyvinvointi- ja tuottavuusohjelmamme osaalueet lakisääteisten velvotteiden täyttämisestä yhteisötyön kehittämiseen tähtäävät aina todellisiin liiketoiminnallisiin tuloksiin.

Ota yhteyttä

15 + 3 =

Kerro tilanteesi ja rakennamme yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelupaketin - voit täyttää niin paljon tai vähän tietoja kuin haluat!

Asiakaspalvelu

Puh. 010 320 9241