Kilpa+

Vakuutusten kilpailutuspalvelu

Vakuutusten kilpailutus on vakuutusten ostoprosessi, jonka toteutamme kokonaan asiakkaan puolesta. Kilpailutuksessa hankimme asiakkaalle turva- ja maksutasoltaan parhaat vakuutusratkaisut vallitseva vakuutusmarkkinatilanne huomioiden. Kilpailutuksen tuloksena asiakas saa kirjallisen yhteenvedon kilpailutuksen tuloksista, vertailun saaduista tarjouksista vakuutuslajeittain sekä perustellut suositukset valittavista vakuutusratkaisuista.

Kysy lisää Kilpa+ -palvelusta asiantuntijaltamme:

Tomi Hiltunen, Puh. 0400 672 347

Tai jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenoton aihe:


Vakuutuslajit

Vakuutusverkon kautta voit kilpailuttaa vakuutuksesi yksittäin vakuutuslajeittain tai yhtenä kokonaisuutena. Vakuutuslajit: Lakisääteiset vakuutukset, vahinkovakuutukset, TyEL-vakuutukset ja vapaaehtoiset henkilövakuutukset.


  • kilpa-1
  • kilpa-2
  • kilpa-3
  • kilpa-4

Kuinka kauan kilpailutus vie aikaani?

Asiakkaan aikaa kilpailutusprosessissa ei mene, sillä me hoidamme kaiken asiakkaan puolesta avaimet käteen –periaatteella ja saatamme koko prosessin asiakkaan puolesta loppuun asti. Voit siis keskittyä koko kilpailutuksen ajan liiketoiminnan ydinosaamiseesi.


Kuinka paljon vakuutusmeklarin käyttö maksaa?

Vakuutusverkon kilpailutuspalvelut eivät maksa sinulle mitään ylimääräistä. Toimintamme perustuu siihen, että asiakas hyötyy. Jos asiakas ei hyödy, emme myöskään me ole tehneet työtämme kunnolla emmekä näin ollen laskuta asiakasta. Jatkuvissa hoitosopimuksissa (Huoleton+) palkkio perustuu asiakasyrityksen kokoon ja toiminnan laajuuteen. Palkkio ilmoitetaan sinulle selkeästi toimeksiantosopimuksessa.


Miten kilpailutus aloitetaan?

Jätä yhteydenottopyyntö tämän linkin kautta tai soita asiantuntijallemme puh. 0400 672 347.